Verbouw

Verhuizen of toch verbouwen?  Er zijn vele mogelijkheden uw woning of bedrijfspand uit te breiden, denk maar aan een uitbouw, dakopbouw, dakkapel of gewoon een geheel nieuwe indeling.

Persoonlijke opname van het werk

De mogelijkheden hangen af van de bestaande situatie en de wensen. Wij komen daarom  graag bij u langs om de bestaande situatie te bekijken en u daarin te adviseren.

Werkvoorbereiding

DSC_1993

Aansluitend kunnen wij voor u het tekenwerk, vergunningsaanvraag en planning organiseren en een geheel vrijblijvende offerte  maken, waarin helderheid voorop staat.

Vertrouwde uitvoering

2016-06-08 08.38.47

Voor de uitvoering van het werk zijn er in de meeste gevallen twee vaste timmerlieden van ons aanwezig die de onderaannemers ontvangen en aansturen. Ook voor u is dit de efficiëntste aanpak, wilt u wat vragen of wilt u toch net iets wijzigen op die ene ochtend is dit door de korte lijnen in de meeste gevallen geen probleem. Daarnaast is het prettig dagelijks vaste aanspreekpunten te hebben om te overleggen, aangezien u in de meeste gevallen ook nog gebruik maakt van de woning.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Schroom niet en neem eens contact op om u plannen verder uit te werken. Bekijkt u ook eens de gerealiseerde projecten.

 

Bouwgaranty

De zekerheid van BouwGarant

Bij de bouw of verbouwing van uw woning komt er een hoop op u af. Kies voor de zekerheid van een ervaren vakman die zijn zaakjes op orde heeft. Iemand bij wie uw woning in goede handen is.

Voor meer informatie zie bouwgarant.nl

 

R. Heemskerk

Bouwbedrijf Wendelgelst werd ons aangeraden. Vanaf het eerste contact voelde de relatie goed en vertrouwd. Hoewel dit bouwbedrijf niet de goedkoopste was, toch met hen in zee gegaan. En daar hebben wij geen seconde spijt van gehad! De gehele communicatie en coördinatie is vlekkeloos verlopen. Een dikke pluim ook voor alle onder-aannemers die hun werk geweldig hebben uitgevoerd.

Bron: Bouwnu.nl