Aannemersbedrijf Wendelgelst

Aannemersbedrijf en Bouwbedrijf Wendelgelst

Op zoek naar een aannemersbedrijf voor een nieuwbouw huis of het verbouwen van uw huis? Aannemersbedrijf Wendelgelst helpt u graag met het plannen en uitvoeren van grote en kleine projecten. Van een huis bouwen tot het realiseren van een aanbouw of uitbouw of de kozijnen vervangen, wij denken graag met u mee.

Waarom aannemersbedrijf Wendelgelst?

Aannemersbedrijf Wendelgelst is gevestigd in Rijsenhout en voert al meer dan 30 jaar verschillende projecten uit in de regio Haarlemmermeer, Heemstede, Aalsmeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Amstelveen en Haarlem. We helpen u graag met het opzetten van een plan voor uw nieuwbouw huis, verbouwing of onderhoud en staan voor u klaar van het eerste advies tot en met de definitieve oplevering.

Bij aannemersbedrijf Wendelgelst brengt u alle werkzaamheden omtrent uw bouwproject onder bij één vakkundig bedrijf. Zo heeft u één aanspreekpunt en kunt u het overzicht gemakkelijk behouden. Wij nemen graag de leiding over het project uit handen en sturen de verschillende vakmensen die aan het project meewerken voor u aan. Zo zorgen we ervoor dat zowel de planning als de uitvoering van het project goed verlopen.

Nieuwbouw huis

Als bouwbedrijf hebben wij de ervaring, maar ook het netwerk om een nieuwbouw huis te kunnen realiseren. Mocht u plannen hebben om een nieuwbouw huis te laten bouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij helpen u graag vanaf het ontwerp tot aan de oplevering. Wij regelen het gehele bouwproject, van de plannen tot aan de juiste vakmensen. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we dit aan moeten pakken en welke vakmensen uit ons netwerk wij hiervoor nodig hebben.

Verbouw, aanbouw of uitbouw

Heeft u plannen om uw huidige huis of een bepaalde ruimte in huis te verbouwen? Of overweegt u een aanbouw of uitbouw? Wij denken niet alleen graag met u mee, maar helpen ook met het adviseren op het gebied van vergunningen en stemmen de planning met u af.

Er zijn veel mogelijkheden voor een verbouwing, denk bijvoorbeeld aan een badkamer verbouwen of het plaatsen van een dakopbouw. Voor al uw aanbouw of uitbouw plannen kunt u contact opnemen, dan komen wij graag langs om uw wensen te bespreken en ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat.

Onderhoud

Tot slot staan wij ook voor u klaar op het gebied van onderhoud. Het kan gaan onderhoud om door stormschade of inbraakschade, maar ook onderhoudswerkzaamheden als kozijnen vervangen of het vernieuwen van hang- of sluitwerk.

Mocht u benieuwd zijn of wij kunnen helpen met bepaald soort onderhoud in uw huis, dan kunt u contact met ons opnemen via het onderhoudsformulier.

Aannemersbedrijf met het BouwGarant keurmerk

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. heeft het BouwGarant keurmerk. Dit betekent meer zekerheid voor u als klant. Zo beschikken wij over alle juiste diploma’s en verzekeringen en zijn we grondig getoetst op kwaliteit. Uiteraard heeft u ook recht op de garantie- en klachtenregeling van BouwGarant.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij helpen u graag bij al uw bouwprojecten in regio Rijsenhout!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen