Badkamer verbouwen

Is uw badkamer toe aan een verbouwing of renovatie? Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. neemt de verbouwing graag voor u uit handen. Met ruim 30 jaar ervaring in verbouw, nieuwbouw en onderhoud aan woningen en bedrijfspanden hebben we vrijwel elk type verbouwing en renovatie als eens meegemaakt. Dat komt bij het verbouwen van uw badkamer goed van pas, omdat er met veel factoren rekening gehouden dient te worden.

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen

Door uw badkamer te verbouwen creëert u een mooie relaxruimte die waarde toevoegt aan uw woning. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kiest u voor een renovatie van de huidige badkamer? Wilt u de badkamer vergroten of anders indelen, waardoor een deel van een andere ruimte bij de badkamer getrokken moet worden? Of wilt u een extra badkamer boven of beneden laten bouwen? Onze vakmensen denken met u mee, adviseren u en helpen bij het ontwerp. Ook indien u vergunningen nodig heeft, wanneer de badkamer renovatie bijvoorbeeld onderdeel is van een grotere verbouwing, adviseren we u graag.

Badkamer renovatie Bouwbedrijf Wendelgelst

Werkwijze badkamer renovatie en verbouwing

Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen door te nemen. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte zodat u de kosten van de badkamer verbouwing helder heeft en helpen we u bij het tekenwerk. Bij Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. heeft u altijd één vast aanspreekpunt, dat zorgt voor de prettigste communicatie. Dankzij onze eigen vakmensen en samenwerking met betrouwbare onderaannemers, zorgen wij voor een efficiënte planning zodat de verbouwing voor u zo min mogelijk overlast veroorzaakt.

Badkamer laten verbouwen aannemer Wendelgelst

Uw bouwbedrijf in Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp en omstreken

Schakel Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. in voor uw badkamer renovatie of verbouwing in de omgeving van Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Heemstede, Haarlemmermeer en Nieuw-Vennep. Neem nu contact met ons op. Wij zijn aangesloten bij BouwGarant, het garantiekeurmerk in de bouw waardoor u als klant extra zekerheid heeft. Op zoek naar reviews en ervaringen? Hier vindt u de beoordelingen van klanten die u voorgingen.

Ook interessant: Badkamer verbouwing Heemstede, Aannemersbedrijf, Verbouw

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9.4
 • "Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar"

  Planning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen!

  Lees meer ervaringen
 • "Top bedrijf."

  Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  Lees meer ervaringen
 • "Zeker Aan te bevelen van A tot Z!"

  Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was [...]

  Lees meer ervaringen
 • "Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!"

  Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Lees meer ervaringen